Fossiele brandstoffen zijn schadelijk voor het milieu, om onze aarde te redden wordt er steeds meer groene energie opgewekt. Omdat we met zijn alle steeds meer gebruik gaan maken van deze groene energie is de populariteit van zonnepanelen enorm gestegen. Voorheen maakte alleen bedrijven gebruik van zonnepanelen, maar ook steeds meer particulieren laten nu zonnepanelen plaatsen op hun eigen woning. Wel is het handig om te weten of zonnepanelen passen bij jouw huis, en wat ze je nou eigenlijk op zullen leveren aan energie.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen worden vrijwel altijd op daken geplaatst. Dit omdat zonnepanelen natuurlijk zon op moeten vangen, op het dak kunnen zijn dit het beste doen. Er wordt gekeken aan welke kan van het dak de meeste zon schijnt, maar ook daglicht kan al genoeg zijn om energie op te kunnen wekken. Heb hebben van zonnepanelen is niet alleen goed voor de aarde, het kan ook nog eens minder hoge energiekosten opleveren. Dit omdat je zelf op jouw eigen dak energie opwekt, die in jouw eigen huis gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het laten draaien van de wasmachine.

Wat past er op mijn dak?

Omdat de populariteit van zonnepanelen zo erg is gestegen, zijn er ook steeds meer opties om deze te plaatsen op jouw eigen dak. Voor elk soort dak zijn verschillende Zonnekeus Zonnepanelen te vinden die passen bij jouw woning of bedrijfspand. Op elk soort dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Denk aan een schuin dak, een plat dak, op een dakkapel en zelf s op een rieten dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Ook als indak kunnen deze gebruikt worden, dan bestaat eigenlijk je gehele dak uit zonnepanelen. Heb je geen plek op je dak? Dan kunnen zonnepanelen van Zonnekeus zelfs geplaatst worden op de gevel van je huis.