Op vakantie gaan is iets wat we voorlopig nog niet kunnen doen. Door het coronavirus zitten we de komende tijd nog thuis. Wel hebben we geluk met het lekkere weer en mogen we in Nederland nog best veel doen in deze nare tijd. Mis je het vakantiegevoel en wil je lekker ontspannen? Je hoeft hiervoor gelukkig niet per se de deur uit om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Je kunt een staycation boeken! Dit is een thuisblijfvakantie die je rondom je eigen huis kunt vieren.

Sfeer met nieuwe accessoires

Nu je niet op vakantie kan en weinig kunt doen, kun je lekker veel sparen. Je kunt ook investeren in wat nieuwe accessoires rondom je huis. Hiermee creëer je direct nog een groter vakantiegevoel en zorg je voor een fijne, warme sfeer. Heb je een balkon of dakterras? Plaats terrashaarden! Hiermee kun je toch dat kampvuurgevoel van de camping creëren en kun je lekkere snacks bereiden. Heb je geen balkon of dakterras, maar wel een tuin? Dan kun je kijken naar houtgestookte tuinhaarden. Je kunt hier met een grotere groep omheen zitten en genieten van de lange zomerdagen.

Probeer nieuwe recepten uit!

Lekker eten hoort bij vakantie vieren. Heb je normaal bijna geen tijd om eten te maken en heb je al lange tijd iets uitgebreids willen maken? Nu is de tijd! Koken werkt heel ontspannend en als je het niet te ingewikkeld maakt ben je ook niet super lang bezig. Kies voor een typische keuken zoals Mexicaans of Italiaans. Is het heel warm? Dan kun je ook de barbecue aansteken.

Spelletjesavond

Eén van de leukste dingen aan vakantie vieren zijn de spelletjesavonden! Je kunt in deze tijd makkelijk online shoppen en wat nieuwe spellen uitproberen. Zet wat achtergrondmuziek op, maak wat lekkere cocktails en geniet van een gezellige spelletjesavond met zijn allen!