Zo creëer je meer warmte in je woning

Of je nu een koopwoning of een huurwoning hebt, het is belangrijk om je thuis te voelen in je eigen woning. Is dat op dit moment het geval niet? Mis je sfeer in je woning? Het is mogelijk meer sfeer en warmte toe te voegen, zonder daarvoor diep in de buidel te tasten. Tenzij je natuurlijk letterlijk warmte mis doordat je cv ketel niet goed functioneert. Is dat bij jou het geval en ben je op zoek naar een nieuwe cv ketel? Kies voor een Remeha cv ketel of een Intergas cv ketel of maak gebruik van de ketelkiezer om erachter te komen welke ketel geschikt is voor jouw woning. 

Tip 1: Ga voor warme kleuren

Is er veel wit aanwezig in je woning? Wit oogt fris, maar maakt het geheel ook erg saai. Zeker als je geen accessoires hebt die voor sfeer zorgen. Ga eens voor een andere kleur dan wit op de muur! We raden je aan om te kiezen voor verschillende tinten bruin. Bruintinten zorgen voor meer sfeer. Een blik verf is relatief goedkoop en het verven van de muur kun je eenvoudig zelf doen. Zo ademt je woning sfeer en blijft de investering klein. 

Tip 2: Maak het persoonlijk

Meer sfeer toevoegen aan je woning? Dat doe je door je eigen persoonlijkheid (en dat van je gezin) te verwerken in de woning. Hang een aantal mooie foto’s van jou en je dierbaren op. Weg met die kale muur! Om een speels effect te creëren kun je fotolijsten van verschillende groottes (en eventueel vormen) uitkiezen. 

Tip 3: Voeg hout toe aan je interieur

Veel mensen willen in een jaren ‘30 woning wonen. Dit komt mede doordat er in een jaren ‘30 woning vaak een houten vloer aanwezig is. Hout zorgt direct voor meer sfeer. Door meubels en accessoires van hout toe te voegen aan jouw interieur, zorg je snel voor meer sfeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *