Werkspot stopt met betaalde abonnementsvorm

5 juni 2018

Werkspot.nl - de website die vakman en klus bij elkaar brengt - is gestopt met haar betaalde abonnementsvorm. De financiële drempel is verwijderd om in de krapte van de Nederlandse markt vakmannen meerwaarde te kunnen bieden als platform. 

Lisbeth Gruppen van Werkspot, legt uit wat dit betekent:

Nu er geen abonnementsgeld meer wordt gevraagd, kan je als vakman eenvoudig kennismaken met Werkspot zonder financiële verplichtingen vooraf. Je kunt het aanbod van werk dagelijks bekijken en als je mooi werk ziet, kun je hierop reageren. Dat is wat we beogen: vakmannen aan ons binden door een mooi aanbod van werk. In het nieuwe model betaal je pas wanneer de opdrachtgever reageert op je voorstel. Of specifieker: wanneer telefoonnummers worden uitgewisseld. Formeel is de klus dus dan nog niet binnen. Maar dan is de kans daarop wel heel groot. Klanten bepalen hun eerste keuze op basis van profiel, reviews en uitstraling. Word je uitgenodigd, dan is de kans zeventig procent dat de klus ook daadwerkelijk doorgaat. Het dan te betalen tarief hangt af van de grootte van de klus.

Alleen voor professionals

Nu het inschrijfgeld vervalt, hanteren we strengere kwaliteitseisen bij toetreding zoals certificaten voor asbestverwijdering. Kwaliteit is een ruim begrip, dat gaat niet alleen om certificering of het opleveren van goed werk, het begint online al bij de presentatie van je bedrijf.

Labels:
    Deel dit bericht: