werkbroeken

In deze blog willen we het graag hebben over alle soorten werkbroeken in ons assortiment die voor heren bestemd zijn. Bij www.werkbroeken.nl hebben we een enorm assortiment aan kwaliteitsvolle en handige werkbroeken, voor elke branche en voor elk doel. Heeft u als particulier een werkbroek of andere kledij nodig om wat in de tuin te werken of uw huis te schilderen? Ook voor u hebben we het perfecte kledingstuk. Surf even door onze site om ons volledige assortiment te bekijken. Als u een vraag heeft, kunt u rechtsonder op onze site met ons chatten. Veel leesplezier!

Allereerst hebben we ons basisassortiment van broeken dat vooral bestemd is voor lichte klusjes, zoals af en toe in de tuin werken of uw huis betegelen. Kijk bijvoorbeeld naar de LUUK Stretch Werkbroek of de GARTY 10427 Werkbroek. Deze werkbroeken bestaan vooral uit polyester, waardoor ze erg stevig zijn en goed bestand zijn tegen vuil. Perfect als werkbroek dus! Heeft u het liever wat comfortabeler? Wij beschikken ook over een mooi assortiment aan werkjeans, zoals de Brams Paris – BURT Stretch Jeans en de Sanfor Werkbroek. Deze broeken zijn vooral geschikt als u werkzaamheden uitvoert waarbij u niet te vuil wordt. U vindt bij ons ook enkele stretch-werkbroeken voor als u comfort tijdens het werken belangrijk vindt. We raden wel aan om het bij lichte werkzaamheden te houden, omdat stretch-werkbroeken sneller slijten dan normale werkbroeken.

Als u een broek nodig heeft voor professionele doeleinden, hebben we ook een mooie keuze. Als u of uw werknemers bijvoorbeeld in een fabriek werken, is de Blåkläder 14041800 Werkbroek Industrie (Twill) de ideale keuze, met de gemakkelijke zakken en de comfortabele pasvorm. Moet u soms laswerken uitvoeren of bent u vaak in een omgeving met brandbare materialen? Dan raden we u aan om een brandvertragende broek te bestellen. Deze exemplaren zijn allemaal gecertificeerd conform de Europese veiligheidsnormen. Kijk bijvoorbeeld naar de LOG Werkbroek Vlamvertragend Antistatisch of de 100330 FLAM Lasbroek.

Als u vooral langs de weg moet werken of op een bouwwerf actief bent, raden we een broek aan die opvallende reflecterende strips heeft, zoals de Dassy PHOENIX of de VEGAS werkbroek. U vindt op onze site een knop “Veiligheidsbroeken”. Hier vindt u ongetwijfeld uw flashy werkbroek voor wanneer het nodig is! Heeft u wel eens last van pijn aan uw knieën, bijvoorbeeld als vloerder of als loodgieter? Gaan uw broeken snel stuk? Ook voor u hebben we handige oplossingen. We hebben namelijk een mooie en uitgebreide keuze aan werkbroeken met geïntegreerde kniestukken. Om het comfortabel te houden, zijn deze kniestukken niet gemaakt van een hard materiaal, maar van de duurzame en zeer stevige stof Cordura. Hierbij raden we de 2180 Werkbroek of de TWC2000 Werkbroek (Canvas) aan.

Ook als schilder bent u bij ons op de juiste plaats. Bij www.werkbroeken.nl hebben we een zeer (!) mooi aanbod aan witte schilderskleding. Voor ieder budget hebben we de perfecte oplossing. Schildert u maar af en toe? Dan is de P_K Werkbroek Wit de perfecte keuze! Bent u een doorgewinterde professional? Dan is de 15031860 Werkbroek Wit (Twill) geschikt voor u, met zijn vele handige en grote werkzakken en de Cordura-kniestukken.

Werkt u ook in de winter buiten of bent u vaak actief in koudere omgevingen? Bij BEVAZET hebben we ook een aantal fijne thermobroeken om u of uw personeel te beschermen tegen de koude. We hebben verschillende soorten, waaronder de budgetvriendelijke THP1000 Thermo Onderbroek of de  18941709 Thermo Onderbroek Heavyweight. Dit laatste exemplaar bestaat uit wol, wat isoleert als het nat is en komaf maakt met vieze geurtjes.

Ook als schrijnwerker of bosbouwer bent u bij ons aan het juiste adres. Bescherm u tegen de gevaren van (ketting)zagen. Zaagbroeken zijn misschien wat duurder dan andere werkbroeken, maar dit is het geld echt wel waard. Ze zijn extra verstevigd, vooral op plekken waar dit nodig is, zoals de onderbenen. De vezels in de zaagbroeken zorgen ervoor dat de zaag onmiddellijk stopt bij aanraking met de broek. Er zijn verschillende klassen van zaagbroeken, waarmee er gewerkt wordt op basis van de snelheid van de kettingzaag. Kijk bijvoorbeeld naar de OAK Zaagbroek of de 1920 Zaagbroek High. Vis. met handige zakken voor verschillende soorten gereedschappen die u nodig zou kunnen hebben.

Bent u echt áltijd op pad? Door weer en wind? Natuurlijk is het dan belangrijk om u of uw personeel te beschermen tegen de regen. Ook hier hebben we weer een breed assortiment om aan al uw wensen te voldoen. We hebben een zeer budgetvriendelijke versie, voor als u maar af en toe in de regen hoeft te werken: de STORMDRI Regenbroek. We hebben ook een fluorescerend gele regenbroek met reflecterende banden voor bouwvakkers of wegenwerkers.

Voor tijdens de warme zomermaanden is het belangrijk om het zweet af te voeren en om uw werkbroek niet aan uw benen te laten kleven. Daarom raden we aan bij warm weer een korte werkbroek aan te trekken. Lees even onze vorige blog over korte werkbroeken als u hierover graag wat meer informatie wilt.

Zoals u heeft gemerkt, hebben we voor elk beroep en voor elke klus de perfecte oplossing! Heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Laat ons dan zeker iets weten! Bij BEVAZET wensen we u alvast veel werkplezier!