Wel of geen Arbeids Ongeschiktheids Verzekering(AOV)

16 november 2017

Dit is een onderwerp waar veel over gepraat wordt onder ondernemers. "Moet ik zo'n verzekering nu wel of niet afsluiten"? Je gevoel zal absoluut "ja" zeggen, maar je portemonnee sputtert tegen en zegt "nee".

Dit is een hele logische gedachten gang. Iedereen kent wel een voorbeeld waarbij je denkt, had diegene nou maar een verzekering afgesloten dan had hij nu niet zoveel problemen gehad. Maar toch is dit nog niet reden genoeg om er 1 af te sluiten. Dit zal er ook mee te maken hebben dat er genoeg voorbeelden zijn waarbij de verzekering niet uitbetaald. Je betaald een hoop geld per maand aan een AOV en op het moment dat je hem nodig hebt geven de verzekeraars niet thuis.

Wij van Bikkels in de Bouw willen ons in gaan zetten om te kijken of we een standaard verzekering kunnen af sluiten waarbij elke ondernemer tegen een aantrekkelijk maandbedrag verzekerd is en dat de voorwaarden die hieraan vast zitten ook duidelijk zijn voor de verzekernemer.

Wij willen jullie dan ook vragen om onderstaande korte vragenlijst even in te vullen zodat we een goed beeld krijgen van wat er leeft onder ondernemend Nederland.

Labels:
    Deel dit bericht: