Renovatie loont!

13 april 2017

En met het voorzetwandsysteem W’all-in-One® van Faay helemaal.

Duurzaam bouwen wordt ook voor jouw klanten steeds belangrijker. NOM huizen, energieprestaties gekoppeld aan de rente op een hypotheek. Duurzaamheid werd eerst nog opgelegd, maar wordt steeds meer omarmd. In 2020 ligt de EPC norm op 0. Het thermisch isolerend voorzetwandsysteem W’all-in-One® draagt bij in het behalen van die waarde.

Energie is een bepalende factor in de totale woonlasten van bewoners. Via de spouwmuur gaat er onnodig veel warmte verloren. Er wordt steeds vaker gekozen voor renoveren, in plaats van slopen en nieuw bouwen. Ook wordt veel geïnvesteerd in verbetering van comfort en energiebesparing (en energielabels).

W’all-in-One® bestaat uit een isolatiepakket met daarin een PIR plaat in diverse dikten met een aluminium cachering, een dampremmer aan de warme zijde en een 9.5 mm gipsplaat als afwerking. De elementen hebben een minimale dikte maar bieden wél maximale isolatie. De geïntegreerde folie zorgt voor luchtdichtheid en daardoor voor optimale isolatie. Isolatie met de W’all-in-One® creëert een ruimte met thermisch comfort zonder vochtproblemen, koudebruggen en/of warmtelekken door de innovatieve constructie en de geïntegreerde dampremmende folie. Hoe dikker de panelen, hoe hoger de isolatiewaarde.

De voorzetwand W’all-in-One® is verkrijgbaar in 60, 70, 90, 110 en 120 mm en levert een thermische isolatiewaarde van Rc 2,65 bij een dikte van 60 mm. Bij 120 mm is de Rc-waarde zelfs 5,05.

De wand voldoet aan de Bouwbesluit-eisen en is KOMO-gecertificeerd.

Ben je benieuwd wat deze wand voor jouw projecten kan betekenen? Neem dan contact op met Faay of kom deze oplossing bekijken tijdens onze demodagen!

Labels:
    Deel dit bericht: