Waarom partner worden?

BikkelsindeBouw.nl is een platform voor de ZZP’er en MKB’er in de Bouw. Van stukadoor, loodgieter, metselaar, timmerman, schilder, glaszetter of een allrounder Zij vertegenwoordigen het beste in ons vakgebied die vakmanschap uitstralen en leveren. Ze kunnen veel maar niet niet alles. Daarom hebben wij Bikkels in de Bouw opgericht. Wij ondersteunen en ontzorgen de vakmannen graag bij je ondernemerschap. Uit eigen ervaring weten wij dat de combinatie vakman en ondernemer best lastig kan zijn. Wij helpen de vakmannen graag praktisch en voorzien ze van gerichte informatie door het bieden van acties en verschillende services en producten.

Dit kunnen wij alleen met partners die hierin geloven en bijdragen aan dit doel. Natuurlijk staat daar een return tegenover. Daar geven wij hieronder graag een toelichting op.

Onze roadmap voor 2018

PartnerModel

Voor partners is een geheel eigen pagina beschikbaar op BikkelsindeBouw.nl. Goed voor de naamsbekendheid en zeker ook voor Google. Deze pagina is naar eigen wens en met beperkte redegie te vullen. Naast de eigen pagina kunnen events tevens worden aangemeld op de Eventkalender op de homepage van Bikkels in de Bouw en is er een speciale aanbieding aan te maken. De speciale aanbieiding zal tevens worden gepromoot in de nieuwsbrief en op Social Media.

Samenvattend, per jaar:

  • Eigen bedrijfspagina op BikkelsindeBouw.nl (2500 bezoekers per maand)
  • Het plaatsen van activiteiten in de eventkalander op de homepage van Bikkels in de Bouw & in “mijn bikkel account” (18.000 leden)
  • Aanmaken van een speciale actie + promotie via nieuwsbrief en social media (18.000 mails en 3000 socials).

Jaarlijkse partnerbijdrage: 650 euro.

Landelijke reclame campagne

Bikkels in de Bouw lanceert in Q4 2018 een landelijke reclame campagne in de CobouwVak ed. en radioreclame. Een select aantal partners kan hier in mee (piggybagging). De bedrijfsnaam wordt benoemd en het logo wordt afgedrukt, alles onder de noemer van “partner van Bikkel in de Bouw”.

Piggybagging is mogelijk voor in de gedrukte media en radio reclame. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijslijsten in de BikkelCalculator / CalculatieTool.com

Met het beschikbaar komen van de BikkelCalculator voor de vakman in “mijn bikkel account” is begroten en calculeren binnen een handomdraai gedaan. Mede door het gebruik van een slimmem bibliotheek van materialen. Materialen van partners kunnen hierin worden opgenomen en ontsloten aan de vakman zodat deze direct opgenomen kunnen worden in zijn calculatie en/of offerte.

Een jaarlijkse bijdrage van 550 euro bovenop de partnerbijdrage wordt hiervoor gerekend.

Losse onderdelen (zonder partnerbijdrage mogelijk)

  • Een advertorial in de nieuwsbrief en social media: 350 euro/advertorial
  • Opname papieren folder bij welkomstpakket nieuwe kvk inschrijvers: 750 euro/kwartaal (1 briefzending per kwartaal

NIEUW! Videoreviews NIEUW!

Vanuit de werkplaats van BikkelsindeBouw.nl kan een product worden gepromoot via een video (vlog). Een ervaren vakman test het product en geeft zijn oordeel. Natuurlijk komt het merk goed en positeif in het beeld gebracht.

Een eenmalige kostenbijdrage van 750 euro wordt gevraagd voor de productie.