Unilin

Beneluxstraat 1
5061 KD Oisterwijk
Telefoon:
013 523 13 13

UNILIN Insulation.

​UNILIN, divisie Insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Wij zijn in 40 jaar uitgegroeid tot dé producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten. Of u nou voor nieuwbouw gaat of graag uw huidige huis wilt renoveren, UNILIN biedt u de oplossing!

Wij denken al graag mee vanaf de beginfase als het gaat om het optimaal isoleren van een gebouwschil. Isolatie van het huis is een essentieel onderdeel om het comfort te verhogen. Door een goede isolatie van het dak en de spouw kunnen energierekeningen fors omlaag en ervaren bewoners minder schommelingen qua temperaturen binnenshuis.

UNILIN produceert en levert producten met PIR isolatie. PIR isolatie is slank, brandvertragend en garandeert een optimale thermische isolatie tijdens de gehele levensduur van het gebouw. De bewoner heeft meer woonoppervlakte en meer lichtinval omdat de spouw slanker is.

Wij bieden isolerende elementen aan voor ieder dak, ongeacht de dakbedekking of de vorm van het dak dat u wenst. Zo kunt u met onze isolerende elementen kiezen voor een getoogd, plat of flauw hellend dak afgewerkt met riet, metaal of dakpannen. Ook bieden wij verschillende zichtzijdes aan welke direct binnen uw interieur passen. Zo hoeft u binnen niet meer apart de zichtzijde af te werken!

 

​UNILIN, for smart living