Tec 7

Industrielaan 5B
B-2250 Olen (België)
Telefoon:
0032 14 859737

Ons doel is, het werk van vakmensen te vereenvoudigen.

Ongeveer 20 jaar geleden introduceerde Novatech het product TEC7 op de Belgische markt. Een uniek product, want plots werden een pak andere kitten, lijmen en kokers perfect vervangbaar door één enkele polymeer. Dat betekende het begin van de weg naar succes, de weg die de firma TEC7 nog volop aan het ontdekken is.

Uit de originele TEC7 is een assortiment gegroeid van producten die dezelfde kenmerken delen. Voor elk toepassingsgebied gaan we op zoek naar de optimale samenstelling: een enkel product met veel zinvolle toepassingen. Met oog voorinnovatie, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Elk product streeft in zijn werkgebied naar de top qua kwaliteit.

Als een familiebedrijf besliste Novatech om zich te concentreren op technische producten van een hoge kwaliteit voor de professionele markt. Ons doel is, het werk van vakmensen te vereenvoudigen en hen bij te staan op een professionele manier. Daarom proberen we onze klanten een optimale service te verlenen, gekoppeld aan een steeds weer nieuwe lancering van unieke producten..