Mawipex

De Poort 21
4411 PB Rilland
Telefoon:
0113 55 77 77

Mawipex Academy.

De Mawipex Academy staat in het teken van zelf proeven, ruiken en voelen. Hierdoor wordt ook het eerste dak van een ZZP’er conform de juiste richtlijnen uitgevoerd. Inmiddels zijn er al meer dan 2000 cursisten die de RubberCover EPDM hebben gevolgd! Deze eendaagse en overigens kosteloze opleiding is erop gericht om de cursist kennis te laten maken met Firestone RubberCover EPDM door bijvoorbeeld zelf een buitenhoek, naadverbinding en binnenhoek te maken. Dit onder begeleiding van vakbekwame en ervaren docenten.

Interesse in de opleiding? Kijk dan hier.

​Mawipex is al meer dan 140 jaar gespecialiseerd in alle soorten dakbedekking en is sinds medio 2012 geïntegreerd in Tectum-Group te Genk. Tectum-Group beschikt vandaag de dag over een netwerk van 9 bedrijven met samen 18 vestigingen in Nederland/België en oost Europa. Bij Tectum-Group zijn >400 medewerkers actief om via de 6 logistieke distributiecentra 7.000.000 m2 Firestone EPDM, Kemper systeem vloeibare kunststof & BossCover Bitumen waterdichting op de daken te realiseren.

We staan niet alleen bekend om het volledige gamma voor het platte dak, maar ook om onze innovatieve manier van werken, onze snelle service en klantgerichtheid.