Keylite Dakramen

De Stek 11
1771 SP Wieringerwerf
Telefoon:
0223-642654

Keylite heeft een zeer uitgebreid assortiment dakramen.

Maar liefst 36 maten kunnen wij leveren in natuurlijk grenen en de onderhoudsarme witte versie. Daarnaast zijn de meeste maten leverbaar in de klassieke zwarte versie.

Standaard zijn de veelzijdige Futuretherm Technologie dakramen van Keylite voorzien van Flick-Fit bevestigingsbeugels, Click-Fit afdekkappen, onderhoudsvrije scharnieren met fixeerveer en niet te vergeten de gratis geïntegreerde isolatiekraag.

Voor alle dakramen kunnen wij raamdecoratie meteen meeleveren en voor bepaalde maten is er de optie om te kiezen voor het unieke geïntegreerde Keylite vouwgordijn! Dit unieke vouwgordijn zit stof- en schadevrij tussen de dubbele beglazing.

De dakramen leveren wij in vele maten maar ook in vele uitvoeringen, zoals een vlucht-uitstapvenster, een platdaksysteem, een lichtstraat, maar ook nokvensters of een Sunlite daglichtspot. Wat dacht u van bijvoorbeeld een combi platdaksysteem waar u de geïsoleerde opstand kant en klaar bijgeleverd krijgt?

Naast de vele dakramen levert Keylite ook zoldertrappen. Zoldertrappen standaard voorzien van een leuning, beschermdoppen, verwijderbare ladder, Flick-Fit installatie, geïsoleerd wit luik en een kaderdichting. De Keylite zoldertrappen zijn leverbaar in 13 afmetingen, maar maatwerk is ook mogelijk.

Keylite denkt met u mee! Bovenstaande items zijn uniek voor Keylite en speciaal ontworpen voor u om de installatie sneller en eenvoudiger te maken. Wilt u meer weten? Graag ontmoeten wij u tijdens een van de vele demodagen waar wij aanwezig zijn!