Dakvenstermeesters Montage Keurmerk

Peppelenbos 17B
6662 WB Elst (Gld)
Telefoon:
085-3030666

Je onderscheiden? Wordt Dakvenstermeester!

DAKVENSTERMEESTERS Montage Keurmerk zet zich in voor kwaliteitsbewaking en verbetering op het gebied van de montage daglichtproducten in het hellend of platte dak, zowel dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepel, lichtstraten, daktoetredingen en dakkapellen. Bedrijven mogen het Montage Keurmerk voeren wanneer zij voldoen aan de strenge criteria en de trainingen hebben gevolgd welke door SKH een landelijk orgaan gecertificeerd zijn. Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat opdrachtgevers maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van montage en uitvoering van hun daglichtproduct.

Kwaliteitsborging

Opdrachtgevers zijn gegarandeerd van optimale kwaliteit. Met het DAKVENSTERMEESTERS Montage Keurmerk weet u dat de montage uitgevoerd is volgens de geldende richtlijnen en voldoet aan de eisen van de wet Kwaliteitsborging die per 1 januari 2018 van kracht zal gaan.

Wat kan de DAKVENSTERMEESTER voor u betekenen?

Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaar staan bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk hoog in het vaandel. Zij plaatsen dagelijks daglichtproducten en dakkapellen en zijn uw partner voor `Betrouwbare montage`.

De Dakvenstermeesters geven 10 jaar GARANTIE op de montage van al hun werkzaamheden!

SKH Certificering

Dakvenstermeesters Montage Keurmerk is gecertificeerd door SKH, de leden hebben allen een opleiding gevolgd en examen afgelegd die door SKH is gecertificeerd op kwaliteit en op basis ven de geldende wet- en regelgeving volgens het Nederlandse bouwbesluit.

Dakvenstermeesters kunnen hun certificering aantonen door een persoonlijke pas die uitgegeven is door SKH na het behalen van de opleiding.

De Dakvenstermeester is merk onafhankelijk en geeft u een vertrouwde montage!