CalculatieTool.com

Melbournestraat 34a
3047 BJ Rotterdam
Telefoon:
085 0655268

De CalculatieTool.com maakt het ondernemen weer leuk.

De meeste zelfstandigen vinden het maken van calculaties, offertes en het voeren van een administratie niet het leukste van het ondernemerschap. Dit is echter wel vaak je eerste indruk bij een nieuwe klant.

Een gestructureerde en verzorgde offerte is bepalend of je de opdracht krijgt, vaak nog meer bepalend dan de laagste prijs. Het loont dus om voldoende aandacht te besteden aan deze onderdelen. Dat verandert nog niet de pijn dat dit vaak onbetaalde werk belachelijk veel tijd kan vragen. Wij van de CalculatieTool.com begrijpen dit. Niet omdat wij ons product aan je willen verkopen, maar omdat wij dit als zelfstandigen in de bouw zelf hebben ervaren. Vandaar dat de CalculatieTool.com is ontwikkeld. Een All-In-One tool die je helpt met het maken van calculaties, deze in 1 muisklik omzet naar offertes & facturen en zelfs de administratie voor je bijhoudt. Het bespaart je ca. 70% van je tijd, voorkomt administratiezorgen en brengt de structuur terug in je bedrijfsvoering.

Als zelfstandige doe je liever het werk op de werkvloer, daar waar jij goed in bent. Je verstaat je vak en dat beoefen je elke dag weer. Laat de CalculatieTool.com doen waar het programma goed in is, van Calculeren, Offreren, Registreren, Factureren tot aan het Administreren.