Bahco

Vossenbeemd 113
5705 CL Helmond
Telefoon:
0492 58 23 33
Website:
www.bahco.com

BAHCO, optimale kwaliteit en innovatie sinds 1886.

In 1886 werden de eerste zagen – later onder de merknaam Bahco – vervaardigd in Zweden. Deze werden gemaakt van hetzelfde geslepen staal als gebruikt werd voor hoogwaardige vishaken, en de merknaam ‘Fisk och Krok’ (vis en haak) werd gekozen om uitdrukking te geven aan de uitzonderlijke hardheid en duurzaamheid van de producten.

Innovatie en onvoorwaardelijke kwaliteit, waardoor Bahco gereedschappen zich onderscheiden, staan nog altijd borg voor deze merknaam. Bahco gereedschappen moeten meer zijn dan alleen goed. Wij gaan alleen voor het allerbeste – voor efficiency, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, design en ergonomie.

BAHCO EN ERGONOMIE

Onze ergonomische gereedschappen worden ontworpen om goed in de menselijke hand te passen, zo min mogelijk kracht te vereisen en de spieren van tijd tot tijd rust te gunnen, zodat het risico van vermoeidheid door statische spierspanning wordt verkleind. We hechten veel waarde aan veiligheid en aan het voorkomen van verwonding en pijn, zowel direct als op de lange termijn.

Het Bahco ergo programma biedt meer. We houden ook rekening met trots en werkplezier door ons ergonomisch gereedschap aantrekkelijker te maken en de gebruiker controle, comfort en precisie te bieden. Wij zijn altijd aan het innoveren, in termen van functie, materiaal en ontwerp.

Tegenwoordig is Bahco een wereldwijde toonaangevende merknaam met een grote verscheidenheid aan professionele handgereedschappen.

Bahco. Voor professionals.