Wie zijn Bikkels in de Bouw?

Dat zijn jullie!! Of je nu een stukadoor, een loodgieter, een metselaar, een timmerman, een schilder, een glaszetter of een allrounder bent. Je wilt de beste zijn in je vak en je vooral met dat mooie vak bezighouden. Je bent een zelfstandig ondernemer in de bouw die vakmanschap uitstraalt en levert. Je kunt veel, maar niet alles. Daarom hebben wij Bikkels in de Bouw opgericht. Wij ondersteunen en ontzorgen je graag bij je ondernemerschap. Uit eigen ervaring weten wij dat de combinatie vakman en ondernemer best lastig kan zijn. Wij helpen je graag praktisch en voorzien je van gerichte informatie en het bieden van acties en verschillende services en producten.

Hoe?

Via onze website, ledengedeelte, Facebook en nieuwsbrieven (deze gaat iedere maand naar 19.000 vakmannen!) voorzien wij jullie van juiste informatie. Over o.a. de ontwikkelingen en oplossingen van materialen, gereedschap,  ondernemen, ondernemersvoordelen en actualiteiten. Bovendien regelen we korting voor je, heel veel korting. Kijk hier voor al het voordeel wat we voor je geregeld hebben. En daar komt nog veel meer bij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf ook op de hoogte van alle kortingen en de mooiste materialen en gereedschappen!