Live chat service dakdekkers

De live chat service van Chatkracht is in de sector van de dakdekkers een toegevoegde waarde. In deze branche zullen er veel informatie vragen binnenkomen. Doordat er een live chat functie op de website aanwezig is kunnen klanten op een makkelijke en laagdrempelige manier contact opnemen met het bedrijf. Hierdoor komen de dakdekkers sneller in contact met potentiële klanten die bijvoorbeeld een lekkage hebben en snel willen worden geholpen. De live chat service van Chatkracht biedt hier de ideale oplossing voor, zonder dat dit voor het bedrijf extra tijd kost.  

Bij een nieuwe samenwerking tussen Chatkracht en een organisatie wordt er altijd in samenwerking met de organisatie een kenniscentrum opgesteld. Uit dit kenniscentrum kunnen de chatspecialisten van Chatkracht de informatie halen om de vragen uit de chat te kunnen beantwoorden. Is het antwoord op de vraag van de klant niet te vinden in het kenniscentrum of op de website? Dan wordt deze vraag met de contactgegevens van de klant doorgestuurd naar de organisatie. Op deze manier wordt de klant wel te woord gestaan en hoeft het bedrijf alleen de follow up te doen.  

De live chat service van Chatkracht staat 72 uur per week live. Klanten kunnen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur contact opnemen via de live chat, op zaterdag is de live chat online van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag is de live chat bereikbaar van 12:00 tot 17:00 uur. Hierdoor is het bedrijf ook bereikbaar buiten de kantoor uren en kunnen klanten contact opnemen met het bedrijf.  

Een vraag die binnenkomt via de live chat service van Chatkracht wordt binnen 30 seconden opgepakt. Hierdoor wordt de klant snel te woord gestaan. Door de gerichte vragen die worden gesteld door de chatspecialisten, is het probleem van de klant vaak snel op te lossen.  

De live chat service van Chatkracht is voor bedrijven binnen de dakdekken branche van ontzettend toegevoegde waarde omdat klanten snel en goed te woord worden gestaan en dit het bedrijf veel tijd bespaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *