Bij technischeprodukten.nl kunt u niet alleen terecht voor producten op het gebied van verlijmen en afdichten, maar ook voor uw houtboor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende houtboren van hoge kwaliteit in verschillende uitvoeringen. Op die manier is er altijd wel een die bij uw wensen past. 

Houtboor nodig?

Heeft u een houtboor nodig? Dan is het handig om te weten welke variant u wilt. Wij hebben vijf verschillende categorieën houtboren: speedboren, azobe boren, machinale boren, Forstner boren en slangenboren. De slangenboor is erg lang en ideaal voor het maken van afgewerkte ronde gaten. Dit type boor heeft een goede hitteafvoer en is geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen. De azobe boor is dan weer ideaal om te gebruiken voor hardhout. De speedboor, die zijn naam dankt aan de snelheid waarmee hij boort, kunt u gebruiken voor de meest voorkomende soorten hout en zachte materialen. Deze boor heeft een punt en kan dus zowel brede als kleine gaten boren. De laatste boor is de Forstner boor. Dit is eigenlijk een cilinderboor en uitermate geschikt om grote gaten te boren en te verzinken. 

Onze andere producten

Bij technischeprodukten.nl kunt u voor nog veel meer producten terecht. Wij zijn uw leverancier en adviseur op het gebied van lijmen, afdichten, reinigen, smeren, ontvetten en nog veel meer. Wij kunnen u een ruime keuze luchtgereedschap en boren aanbieden en dat allemaal van de hoogste kwaliteit. Wij zijn daarnaast constant bezig met het ontwikkelen van onze producten voor de bouw en industrie. Dus mist u een product waarvan u denkt dat het niet mag ontbreken in ons assortiment? Stuur ons dan een bericht. Wij gaan hier graag achteraan. 

Snelle levering

Heeft u een houtboor of ander product bestelt? Dan kunt u verwachten dat deze snel wordt geleverd. Artikelen die op voorraad zijn, staan in ons centrale magazijn. Heeft u voor 4 uur ’s middags besteld op een weekdag, dan ontvangt u uw product de volgende dag al in huis. Bij orders van boven de honderd euro wordt uw bestelling zelfs gratis geleverd, dat is de service van Technischeprodukten.nl!