Hoe je de tuin op kunt fleuren met ronde palen in allerlei vormen 

Heb jij net een huis gekocht en wil je echt iets met de tuin doen? Er zijn ontzettend veel leuke manieren om je tuin op te fleuren voor een redelijk bedrag. Denk bijvoorbeeld eens na over de toepassing van ronde palen op verschillende manieren. Ronde palen van hout kun je namelijk gebruiken in allerlei facetten van je tuin.

Een natuurlijk materiaal

Het fijne van ronde palen is dat ze vaak van hout zijn en – zoals de term al doet vermoeden – ronde vormen bevatten. Daardoor zijn ze dus zacht en zien ze er zeer natuurlijk uit. Die natuurlijke uitstraling is met name in de tuin heel prettig. Het geeft je het gevoel dat je echt even helemaal vrij bent als je in je eigen tuin bent. Alsof je een stukje echte natuur bij je hebt. Met ronde palen versterk je dat gevoel aanzienlijk.

ronde palen

Ronde palen voor een schutting

Allereerst is een schutting van hout veel mooier en natuurlijker dan van ander materiaal. Een manier om die schutting te maken? Met ronde palen natuurlijk. Het is mooi om al die palen naast elkaar te zetten en eventueel te binden met een stuk ijzer of ander materiaal. Zo kun je een schutting maken met een bijzondere, natuurlijke uitstraling. Er zijn palen met punt verkrijgbaar om ervoor te zorgen dat je schutting ook nog een beetje als bescherming dient. Het maakt het aan de andere kant ook makkelijker om de paal in de grond te slaan wanneer deze puntig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *