Geen onbetaalde facturen meer

12 juli 2016

Onbetaalde facturen, ergernis nummer 1 bij iedere ondernemer

Het werk is gedaan, de klus zit er op, de klant is tevreden, maar hij betaald niet. Ondanks alle goede en duidelijke afspraken die van te voren zijn gemaakt.

Eind aan onbetaalde facturen?
Met het incassolidmaatschap van Zelfstandigen Bouw maak je onbeperkt gebruik van een incasso service. Als klanten je factuur niet betalen, spant Zelfstandigen Bouw zich zo veel mogelijk in om je vordering te incasseren. Zo maakt deze service een eind aan onbetaalde facturen. Dan kan jij lekker blijven doorwerken.

Juridisch advies en informatie
Met het lidmaatschap weet je bovendien zeker dat je er als zzp’er niet alleen staat. Zij helpen je ook bij vragen over zelfstandig ondernemen en juridische kwesties. Het zzp helpdesk verleent deskundig advies en vindt een antwoord op al jouw vragen! Bovendien kun je met het incassolidmaatschap hun juristen tegen een gereduceerd tarief inschakelen als je naast incassoservice ook zzp rechtsbijstand nodig hebt.

​​Kortingen en voordelen
​Naast incassoservice biedt het lidmaatschap nog meer voordeel zoals voorbeelddocumenten en kortingen op verzekeringen, administratie, VCA VOL. Bovendien kun je je tot 1/3/2016 gratis aansluiten bij Kwaliteitsvakman.nl: dé website voor opdrachten voor en door vakmannen.

Lid worden?
Je sluit het incassolidmaatschap al af voor € 50 per jaar. Kijk op www.zelfstandigenbouw.nl

Labels:
    Deel dit bericht: