Feestje in de tent!

16 september 2016

FEESTJE IN DE TENT, BIJ BPG VERHOEVEN IN ROOSENDAAL
Op 19 mei was het Bikkelmiddag bij BPG Verhoeven van Erp in het mooie Roosendaal. Bij deze gezellige Brabantse vestiging hebben ze een prachtige showroom en ruime keus aan bouwmaterialen voor de vakman. Je kunt bij het team terecht voor advies over producten, ideeën voor je klanten, maar ook voor een praatje en een bak koffie. De perfecte plek voor een Bikkelmiddag!
Rond de klok van vieren kwamen de eerste geïnteresseerden binnen. Speciaal voor ons evenement was de “tegel-tent” vrijgemaakt, zodat er ruimte was voor bezoekers en de stands van onze partners. Ook de catering, verzorgd door Bakfietsfood, had een plekje in de tent.
Het handige bevestigingssysteem voor het gevelmateriaal van Trespa trok heel wat aandacht. Voor kierafdichting kon je bij Bison Professional/Griffon terecht. De Solatube leren kennen en vragen stellen over de montage ervan kon bij de expert van Techcomlight. DeWALT was er ook bij met mooie machines.
Velux had een gaaf fabrieksfilmpje op een virtual reality bril gezet: daar moet je een keer doorheen kijken het is net of je er echt bij bent.
De presentatie van Zelfstandigen Bouw over de modelovereenkomsten gegeven door juriste Kim Hordijk werkte vragen weg. Een bezoeker: “Zorgen over de afschaffing van de VAR zijn bij mij weggenomen, ik ben nu gerustgesteld. Het verhaal was duidelijk en Kim heeft mijn vragen goed kunnen beantwoorden!”
Het leuke van zo’n middag is dat je vanzelfsprekend ook collega’s tegenkomt. Eén van onze bezoekers was daar erg blij mee, omdat hij net iemand zocht om hem te helpen met een grote klus. “Zo goed dat ik gekomen ben, ik zat met mijn handen in mijn haar en nu heb ik een maat gevonden. Over de details gaan we het nog hebben, maar we hebben elkaars gegevens!” Kijk, hoe mooi is dat?
Natuurlijk verlootten we bij BPG Verhoeven een mooie prijs.
In onze prijzenkast stond de DeWALT schroefboormachine al op zijn nieuwe eigenaar te wachten. Gastvrouw Henriette Verhoeven had de eer het winnende lot te trekken: Sjef Huybrechts van SCW Afbouw was de gelukkige! Van harte gefeliciteerd Sjef!
Bedankt!
De avond werd goed afgesloten met heerlijk eten van Bakfietsfood en natuurlijk een lekker biertje speciaal getapt door de medewerksters van BPG Verhoeven!

We kunnen terugkijken op een succesvolle bijeenkomst in Roosendaal. Met gezellige mensen, interessante producten en een zeer goede gastheer. Iedereen bij BPG Verhoeven van Erp: bedankt voor jullie gastvrijheid en graag tot een volgende keer!

Labels:
    Deel dit bericht: