Knauf Dagtraining: Gipsspuitmachines
Wanneer
Dinsdag 27 juni 2017
9:00 - 16:00 uur
Waar
Knauf Akademie
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht

In één dag leren werken met een gipsspuitmachine!

Aan de hand van een theorie- en  praktijktraining leert een van onze professionele PFT trainers je alles over het werken met een gipsspuitmachine.

Het theoriegedeelte is kort en bondig: hoe werkt de machine? Je leert over Knauf PFT, het assortiment machines dat hieronder valt en hun werking. Hierna ga je zelf aan de slag in het praktijkonderdeel van de training. Knauf raad aan hier zelf werkkleding voor mee te nemen. Je sluit de gipsspuitmachine aan, leert de manier om er goed mee te spuiten en hoe je deze achteraf weer schoonmaakt. Ook komt het verhelpen van de meest voorkomende storingen aan bod.

Bij deze training werken we met de Ritmo L en de G4 X 230V/400V. Op onze website is verdere informatie over deze machines te vinden.

De training begint om 9.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Knauf zorgt voor een hapje en drankje tussendoor.

Meer informatie en aanmelden voor deze training kan op de website van Knauf

Over de Knauf Akademie:

We verwelkomen je graag in onze Knauf Akademie in Utrecht, om je kennis over onze oplossingen te vergroten

Als vakman kan je bij ons terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen. Je maakt kennis met de achtergrond van onze producten. In de praktijkruimte laten Knauf-instructeurs zien hoe je de beste resultaten bereikt en welke combinaties mogelijk zijn.  In sommige trainingen ga je ook direct zelf aan de slag.

Knauf Akademie trainingen

  • Gratis professionele training
  • Vakmensen onder elkaar
  • Individuele aandacht
  • Nuttige informatie en tips