Knauf Avondtraining: Gipsgebonden Pleisters
Wanneer
Woensdag 7 juni 2017
17:00 - 21:00 uur
Waar
Knauf Akademie
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht

Gips is voor jou bekend terrein. Je werkt er al jaren mee en het heeft geen geheimen meer voor jou. Juist dan is deze training interessant om te volgen.

Onze training gipsgebonden pleisters begint bij de basis van gips: wat is het precies en waar komt het vandaan? Door bij deze vragen te beginnen zijn de specifieke eigenschappen van gipsen beter uit te leggen. Hoe komt bijvoorbeeld de hechting van een gipspleister op een steenachtige ondergrond tot stand? Goed stucwerk vraagt om een optimale ondergrond. Met welke hulpproducten kan ik mijn ondergrond optimaliseren? En nog belangrijker; wanneer moet je welke hulpproducten toepassen en waar juist niet?

Onze ervaren specialisten nemen de belangrijkste stappen met je door en wisselen ervaringen met je uit. De training biedt zowel een theorie- als demonstratieonderdeel. Na het volgen hiervan weet je alles van Knauf gipsgebonden pleisters, hulpproducten en machinetechnieken.

De training start om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Meer informatie en aanmelden voor deze training kan op de website van Knauf

Over de Knauf Akademie:

We verwelkomen je graag in onze Knauf Akademie in Utrecht, om je kennis over onze oplossingen te vergroten

Als vakman kan je bij ons terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen. Je maakt kennis met de achtergrond van onze producten. In de praktijkruimte laten Knauf-instructeurs zien hoe je de beste resultaten bereikt en welke combinaties mogelijk zijn.  In sommige trainingen ga je ook direct zelf aan de slag.

Knauf Akademie trainingen

  • Gratis professionele training
  • Vakmensen onder elkaar
  • Individuele aandacht
  • Nuttige informatie en tips