Knauf Avondtraining: Droge afbouwsystemen
Wanneer
Woensdag 8 november 2017
17:00 - 21:00 uur
Waar
Knauf Akademie
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht

In deze training maak je kennis met alle typen gipskartonplaten in diverse uitvoeringen. Vanuit een theoriegedeelte over de basiskenmerken van gips word toegewerkt naar een praktijkgedeelte waarinmaterialen, gereedschappen en hulpmiddelen, met hun toepassingen, worden gedemonstreerd.

Wat is gips nu precies en waar komt het vandaan? En hoe worden gipskartonplaten geproduceerd? Het theoriegedeelte van de training Droge Afbouwsystemen behandelt dit soort vragen zodat je optimaal voorbereid bent op diepere theorie en toepassingen in de praktijk. Daarnaast komt de norm EN 520 aan bod; waar moet de plaat aan voldoen qua tolerantie? Alle typen gipskartonplaten worden besproken. Ook de langskant- en kopse kantuitvoeringen worden doorgenomen, inclusief de diverse naadafwerkingsmaterialen.

Onze ervaren specialisten nemen de belangrijkste stappen met je door en wisselen ervaringen met je uit. Zij demonstreren welke gereedschappen er bij de verwerking van gipskartonplaten gebruikt kunnen worden en hoe een wand wordt gemonteerd en afgewerkt. Zo doe je praktijktips op en wordt je optimaal voorbereid om de kennis die de training biedt ook in de praktijk toe te kunnen passen. Tot slot worden de soorten langskantuitvoeringen afgewerkt met de daarvoor bestemde Knauf naadafwerkingsmaterialen.

De training start om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Meer informatie en aanmelden kan op de website van Knauf

Over de Knauf Akademie:

We verwelkomen je graag in onze Knauf Akademie in Utrecht, om je kennis over onze oplossingen te vergroten

Als vakman kan je bij ons terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen. Je maakt kennis met de achtergrond van onze producten. In de praktijkruimte laten Knauf-instructeurs zien hoe je de beste resultaten bereikt en welke combinaties mogelijk zijn.  In sommige trainingen ga je ook direct zelf aan de slag.

Knauf Akademie trainingen

  • Gratis professionele training
  • Vakmensen onder elkaar
  • Individuele aandacht
  • Nuttige informatie en tips