Knauf avondtraining: Cementgebonden Pleisters
Wanneer
Dinsdag 14 november 2017
17:00 - 21:00 uur
Waar
Knauf Akademie
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht

Werk jij veel met cement? Dan is deze training voor jou: Je leert over de basis en samenstelling van cement en hoe je het product moet toepassen, voorbehandelen en afwerken.

Wat is cement precies en hoe wordt het gewonnen? Deze training begint bij dit soort basisvragen, waardoor de de specifieke eigenschappen van cement beter zijn uit te leggen. Van hieruit werken we toe naar de productiewijze en samenstelling van Knauf cementgebonden pleisters. Ook wordt het doel van gevelbepleistering besproken, de eisen waaraan deze moet voldoen en de benodigde voorbereiding. De pleisters die nodig zijn voor de voorbehandeling, de basislaag en de afwerklaag, en de juiste laagopbouw van de totale stuclaag.

De training bestaat uit zowel een theorie- als praktijkonderdeel. In de Knauf Akademie praktijkruimte demonstreert onze specialist de producten. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid om de kennis die de training biedt ook in de praktijk toe te kunnen passen.

Onze ervaren stukadoors behandelen zowel de eigenschappen en de verwerking van de verschillende typen pleisters en wisselen hun eigen ervaringen met je uit. Na het volgen van onze training weet je precies hoe je met onze cementgebonden pleisters moet werken.

De training start om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Knauf zorgt voor een hapje en een drankje.

Meer informatie en aanmelden voor deze training kan op de website van Knauf

Over de Knauf Akademie:

We verwelkomen je graag in onze Knauf Akademie in Utrecht, om je kennis over onze oplossingen te vergroten

Als vakman kan je bij ons terecht voor praktijkgerichte trainingen en cursussen. Je maakt kennis met de achtergrond van onze producten. In de praktijkruimte laten Knauf-instructeurs zien hoe je de beste resultaten bereikt en welke combinaties mogelijk zijn.  In sommige trainingen ga je ook direct zelf aan de slag.

Knauf Akademie trainingen

  • Gratis professionele training
  • Vakmensen onder elkaar
  • Individuele aandacht
  • Nuttige informatie en tips