Basis training Daglicht en Dakterras
Wanneer
Dinsdag 20 maart
9:00 - 16:00 uur
Waar
Dakvenstermeester trainingcentrum
Peppelenbos 17B
6662WB Elst

Deze 1-daagse opleiding is voor persooncertificatie.
Na het behalen van deze opleiding welke afgesloten wordt met een examen ontvangt u een persoonsgebonden pas van SKH waarmee u kunt aantonen dat u de kennis van Bouwbesluit, wet- regelgeving en praktische vaardigheid heeft in het verwerken van dakramen en daglichtproducten in monumenten.

In deze 1-daagse basis theorie en praktijktraining worden kennis en praktische vaardigheid verworven in het verwerken van dakramen en daglichtproducten in het hellende dak van monumenten. De training heeft een theorie gedeelte waar de verschillende dakconstructies aan bod komen, isolatiebehoudend en luchtdicht bouwen, maar ook het bouwbesluit en de wet- en regelgeving die van toepassing is. Het praktijk gedeelte is gebaseerd op het realistisch inbouwen en uitvoeren van een dakraam in een hellend dak met toepassing van de juiste producten en aansluitingen.

Examen
Aan het einde van de training wordt er een examen afgelegd onder toezicht van een medewerker van SKH om aan te tonen dat u de kennis en vaardigheden heeft.

Reserveren kan bij onze partner dakvenstermeesters.nl/opleidingen