Even voorstellen: Theo Jansen. Vakman én ambassadeur van Bikkels in de Bouw

29 maart 2017

Graag stel ik me even voor: Ik ben Theo Jansen, trotse ambassadeur van Bikkels in de Bouw.

Met ruim 25 jaar ervaring was ik retailer in hart en nieren. Ik was altijd met mijn werk bezig om net dat beetje extra te geven dat nodig was. Continue ontwikkelen, nieuwe acties, trends, het proeven van de behoefte van de klant en het presenteren van artikelen was een drukke bezigheid. Mijn werkweek ging dan ook ruim over de 40 uur. Altijd bezig met dat succes voor een ander maar niet voor jezelf.

Je denkt aan je carrière en je toekomstplannen door steeds dat beetje extra te geven. Je wordt zelfs het boegbeeld van je werkgever in de doe het zelf branche. Maar toch steeds dat gevoel dat je iets niet goed hebt gedaan, het is niet voldoende.

Van werknemer naar ondernemer

Na enige tijd en goed overleg met mijn vrouw heb ik toch de stap genomen om zelf te gaan ondernemen, iets wat ik altijd graag wilde. Ik had er in het verleden al vaker over nagedacht om mijn eigen onderneming op te starten, maar nooit eerder durfde ik deze stap aan. Ook nu was er twijfel. Ik heb me goed laten informeren, en de bekende kat uit de boom gekeken. Ik was aanvankelijk best sceptisch.

Het was voor mij de uitdaging om mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen en mijn eigen bedrijf I.K.A. Renovatie en Verbouw neer te zetten. Je eigen onderneming in Renovatie en Verbouw. Niet meer afhankelijk zijn van die werkgever.

Met de in de praktijk opgedane kennis en ervaring weet ik precies wat mij te wachten staat. Kortom voor schilderwerk binnen en buiten, timmerwerk binnen en buiten, veiligheid in en om het huis, sanitair plaatsen en aansluiten en tuinieren moet je gewoon bij IKA Renovatie en Verbouw zijn voor een vertrouwd en betrouwbaar resultaat.

Ondertussen kan ik zeggen dat ik mijn toenmalige doelstelling aardig heb bereikt! Door hard te werken en eerlijk te zijn. En altijd net dat beetje extra te doen.

In de media

In de loop der jaren ook voor SBS6 en diverse tv-programma’s gewerkt om mee te werken aan de programma’s met Hennie Huisman “de SurpriseSurprise Show, RTL Nieuws, tv-programma in 2016 “De Uitdaging" met Kees Tol. Vanaf 2010 heb ik vele presentaties gegeven voor ZZP’ers om hun ook de tips te geven hoe je succesvol kan worden als je voor je zelf begint of wil gaan beginnen.

Ik ben vanaf 2010 Ambassadeur van Werkspot geweest en heb hier ook enkele jaren mooie info avonden gehouden met het Werkspot of the Road team. Ik ben Ambassadeur geweest van Kwaliteitsvakman maar ben daar ik uit eigen beweging mee gestopt.

Het Ambassadeurschap voor Sigma Coatings is nog steeds in volle gang en heb hier inmiddels ook al diverse reclamespots voor opgenomen.

Als klap op de vuurpijl in 2017 het gezicht van Bikkels in de Bouw en hier ook Ambassadeur van geworden wat ik met veel plezier doe en hier hele hoge verwachtingen van heb in de toekomst. De voordelen die Bikkels in de Bouw biedt aan alle vakmannen in Nederland, zonder daar een abonnement voor te vragen zijn super!

Natuurlijk genieten wij ook van ons leven en tussen het harde werken door genieten we ook volop van vakanties naar mooie en warme landen wat ik zeker 3 keer per jaar doe met mijn vrouw.

Hard werken  maar ook lekker genieten!

Labels:
    Deel dit bericht: