Als je jarenlang een vloer van hout hebt gehad of gewend bent aan een materiaal als laminaat of PVC, dan wil je misschien wel eens wat anders. Als je een nieuwe woning hebt gekocht en dus alles weer opnieuw mag gaan inrichten, dan kun je op oude vertrouwde voet verder gaan, maar je kunt het ook helemaal anders aan pakken. Zo kun je in plaats van een houten vloer ook kiezen voor een mooie moderne beton vloer. Een dergelijke vloer storten in een woning is uiteraard lastiger dan het leggen van houten planken. Maar het resultaat van een vloer storten is wel ontzettend mooi. Het is in ieder geval heel anders en het past natuurlijk niet in ieder woning. Als de rest van je interieur bijvoorbeeld heel goed past bij een houten vloer, dan is het maar de vraag of een beton vloer ook goed bij je meubels past. Maar aan de andere kant is een vloer van beton wel heel erg universeel toepasbaar. Het is immers een hele mooie strakke vloer en dus kun je een dergelijke vloer prima combineren met heel veel verschillende soorten meubelen, kleuren en accessoires. Wat dat betreft is het een goed idee om te kijken wat je mogelijkheden zijn met een vloer storten. Via de site van willemdesignvloeren.nl kun je alvast een kijkje nemen in het assortiment. Je kunt een echte beton vloer storen, maar je kunt ook kiezen voor een betonlook vloer. Deze wordt niet gestort, maar gegoten. Het voordeel van een betonlookvloer is dat deze minder vatbaar is voor scheuren en dus ook ideaal is voor de combinatie met vloerverwarming. Mocht je toch liever een vloer storten, dan hoef je je over de potentiele scheuren geen zorgen te maken. Indien die ontstaan, dan zal Willem Designvloeren deze kosteloos voor je dichtmaken. Zo kun je dan ook met een gerust hart genieten van de vloer. Op de website vind je precies uitgelegd hoe het hele proces van vloer storten eruit ziet en wat je mogelijkheden zijn. Er zijn met een gevlinderde betonvloer verschillende opties en het kan zijn dat de ene optie voor jouw specifieke woning beter is dan de andere. De experts van Willem Betonvloeren zullen je hier meer over kunnen vertellen en kunnen jou uiteraard ook adviseren over de beste optie. Zo weten zij je precies te vertellen wat de voor- en nadelen van iedere keuze die je kunt maken als je een vloer wilt storten. 

Een vloer storten begint bij Willem Designvloeren

Als je een vloer wilt storten, dan kun je dat meteen in orde maken via de diensten van Willem Designvloeren. Zij zullen de ondervloer in jouw woning helemaal klaar maken, zodat daarna een gevlinderde betonvloer gestort kan worden. Als alles rondom het vloer storten klaar is, kun je terugkeren naar je woning en genieten van een schitterende beton vloer. 

Bekijk alle opties op de website

Je kunt via Willem Designvloeren een echte beton vloer storen, maar je kunt er ook terecht voor andere betonopties. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Betonnen oprit
  • Betonlook wanden
  • Betonnen terras
  • Betonlook vloer gieten