Een monteur in Den Haag

Wanneer je op zoek bent naar een vacature voor monteur in en rondom Den Haag, kun je hiervoor terecht bij WR. Of je nu automonteur, elektromonteur of een monteur in een andere branche bent: tussen het vacature aanbod vind je een geschikte werkplek. WR is een selectiebureau met een groot netwerk, waardoor het aanbod dagelijks vernieuwd. Start als monteur in Den Haag!

Op welke vacature solliciteer jij?

De website van WR is de plek waar je moet zijn wanneer je op zoek bent naar een vacature voor monteur. Het aanbod is erg ruim en divers en wordt altijd ververst. Bekijk het aanbod aan vacatures voor de regio Den Haag en ontdek of je er een geschikte vacature kan vinden. Mocht je hier toch niets tussen vinden, dan kun je ook eens kijken bij de vacatures in de buurt, zoals Leiden of Delft. Heb je een vacature voor monteur in Den Haag of elders gevonden die aan jouw wensen en eisen voldoet? Reageer dan direct met je cv en motivatie, want voor je het weet is de functie al weggegeven aan iemand anders. Heb je vragen over een bepaalde vacature of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met WR op door te bellen naar 010-6690534. Ze helpen je natuurlijk graag verder.

monteur in Den Haag

Voorbeeld van een actuele vacature 

Er is momenteel een vacature beschikbaar: als montage monteur kranen en hijswerktuigen. Je monteer je bovenloopkranen, kolom- en wandzwenkkranen en KBK-kraansystemen. Je levert zorgvuldig werk af bij de klanten. Verder ziet deze functie er als volgt uit: van het centrale bedrijfsbureau ontvang je opdrachten voor montage, je monteert kranen en systemen op locatie bij de klanten, je sluit de kranen elektrisch aan en verzorgt de inbedrijfstelling en voert de eindtest uit met o.a. testgewichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *