Een echte sfeermaker

Ik heb nu sinds een paar weken een mini citrusboom in mijn achtertuin staan en ik had nooit verwacht dat een klein boompje zoveel voordelen kon opleveren. Ik heb al mijn vrienden en vriendinnen er al over verteld en ik moest het gewoon aan meer mensen kwijt.

 Voordelen aan een mini citrusboom

De mini citrusboom heeft een hele lijst aan voordelen maar er zijn er een paar bij die er uitblinken. Zo vind ik muggen in de zomer altijd erg vervelend en hierdoor is in de tuin zitten altijd een probleem maar sinds ik deze citrusboom heb zijn er bijna geen muggen meer te bekennen. Citrusbomen helpen namelijk muggen weg te houden en dit is de perfecte oplossing die makkelijk en snel is. Ook heeft de citrusboom de hele sfeer van mijn tuin veranderd en stukken gezelliger gemaakt!

 Vitamine

Ik heb altijd al moeite gehad om gezond te blijven. Door deze mini citrusboom ben ik meer bewuster geworden van wat ik eet. Dit komt omdat ik nu ook zelf fruit teelt. Aan de citrusboom groeien namelijk citroenen die vol zitten met vitamine C. De citroenen kan je zoveel lekker eten mee maken en het maakt het ook nog eens gezonder! Om het nog beter te maken kan je het sap van de citroenen ook over fruit heen gieten. Het fruit zal dan minder snel verkleuren en zo kan je bijvoorbeeld je appel er altijd mooi uit laten zien.

 Conclusie

Ik ben dus helemaal blij met mijn mini citrusboom en hopelijk heb ik hiermee andere ook kunnen inspireren. Als je me niet gelooft zou ik het gewoon een keertje proberen, een boompje is namelijk totaal niet duur en je zal meteen merken wat ik bedoel. Hopelijk helpt het jullie net zoveel als het mij heeft geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *