De leukste beroepen in de zon

De zomer komt eraan! Komende zaterdag is het officieel de eerste dag van de astronomische zomer. Dit kun je onthouden aan het feit dat dit direct de langste dag is. Vanaf zaterdag kunnen we dus dagen met veel zonlicht verwachten. In onze blog over de leukste beroepen waar je niet snel aan denkt zetten we daarom deze maand beroepen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Wat zijn de beroepen waar je in de winter even niet aan wilt denken maar in de zomer aanvoelen alsof je gratis geld krijgt? Twee beroepen krijgen hier extra aandacht, lees snel verder!

Voetbal trainer

We hebben er hier op de  redactie lang over getwist. Is voetbaltrainer een hobby of een beroep. We zijn er tussen in gaan zitten en hebben het een bijbaantje genoemd. Waar het training geven aan een groep voetballers in de winter geen pretje is, is dit in de zomer een heel ander verhaal. Lekker in je korte broek genieten van de belangrijkste bijzaak in het leven en de zon!

Dakdekker 

Brrr, we moeten er niet aan denken om in de winter het dak op te moeten om de schade aan daken te repareren. Gelukkig zijn er helden zoals de dakdekkers van Dak-brouwer die de kou voor ons trotseren. We gunnen het deze helden dan ook dat wanneer de zon schijnt zij heerlijk buiten aan het werk zijn. Dakdekkers zijn door heel Nederland nodig en daarom is deze partij dan ook in alle locaties van Nederland goed bereikbaar. Zoek maar eens op dakdekker in combinatie met jouw stad of dorp en je vindt ze direct.

Volgende maand – sportschoolhouders

Vanaf volgende maand mogen de sportscholen in Nederland onder strikte voorwaarden en restricties weer open. Wij hebben enkele van deze hardwerkende ondernemers gesproken. Benieuwd naar hoe zij deze moeilijke periode zijn doorgekomen? Wij vertellen er komende maand alles over in onze blog.