Hey bikkels, het is alweer tijd voor een nieuw blog! Nu we in deze tijd van de coronacrisis aan het werk zijn, merken we toch wel dat er enige veranderingen zijn in ons vak. Buiten de regels van de overheid die we naleven, zijn er ook vele veranderingen in het werkveld te vinden. Vele mensen zitten nu verplicht thuis, waardoor zij nu allemaal van plan zijn om te starten met een bepaalde klus. Voor sommigen van onze klussers zorgt dit ervoor dat zij hun benodigde producten voor een klus niet meer aan kunnen schaffen. De consumenten zijn ons steeds vaker voor, waardoor wij in het ergste geval onze klus niet af kunnen maken. Gipsplaten zijn hier een erg mooi voorbeeld van. Vele mensen wilden altijd al een wandje plaatsen in huis, wat zij in deze tijd gemakkelijk kunnen realiseren. Dit leidt ertoe dat wij bijna geen gipsplaten kunnen krijgen, waardoor het lastiger voor ons zal zijn om bepaalde klussen aan te nemen. Gelukkig is dat nu verleden tijd, want in dit blog hebben we hier een oplossing voor!

Het online bestellen van benodigde bouwmaterialen

Als klussers beginnen wij vrijwel altijd erg vroeg met onze klussen. Het is daarom onmogelijk om voor het werk nog even de laatste materialen aan te schaffen in de bouwmarkt. Ook na het werk is dit niet de moeite waard, omdat het in deze tijd erg druk is in de bouwmarkt. Daarom kunnen we als klussers nu ook online onze bouwmaterialen bestellen! De materialen zullen geleverd worden op het adres waar je bezig bent met de klus, zodat je jezelf ook niet constant hoeft te verplaatsen. Zo kun je nu ook gipsplaten online bestellen. Door het juiste aantal aan te geven en deze te bestellen, beschik je snel over de benodigde materialen en worden deze ook nog eens op locatie afgeleverd. 

Een ander voordeel van gipsplaten online bestellen, maar ook van het online bestellen van andere bouwmaterialen, is dat je jouw klant de materialen kunt laten bestellen. Zo zorg je ervoor dat jouw opdrachtgever al beschikt over alle materialen, zodat je alleen ingehuurd dient te worden voor de klus. Zelf ben je niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de materialen, wat voor vele van ons erg gunstig kan uitkomen. Echter is het wel belangrijk dat je alle eisen die je stelt aan de bouwmaterialen duidelijk in kaart hebt gebracht. Voor de gipsplaten heb je namelijk ook speciale schroeven nodig. Wanneer dit duidelijk is voor de klant, zou de klant de materialen kunnen bestellen, waardoor jij direct aan het werk kunt gaan. Succes met de werkzaamheden!