Starterspakket

5 november 2017

Je eigen logo

Ontvang een professioneel hoge resolutie logo voor je bedrijf op basis van jouw input.  Het logo wordt geleverd  als hoge resolutie afbeelding, perfect voor  afdrukken en digitale weergave. Op basis van jouw input voor kleure en keuze van een stijl maken wij voor jou een logo. Niet mee eens? Je kan achteraf nog aanpassingen doorgeven voor verwerking.

Bekijk enkele voorbeelden

Je eigen briefpapier & visitekaartjes

Je logo wordt verwerkt op digitaal briefpapier (word-bestand), in een eigentijds en professioneel ontwerp. In diezelfde stijl ontvangt tevens 500 visitekaartjes en natuurlijk je nieuwe logo. Zowel op het briefpapier als op je visitekaartjes staan jouw persoonlijke bedrijfsgegevens.

Je eigen website & emailadres

Je bedrijf kan niet zonder een eigen website en een eigen domeinnaam (website-adres). We zetten je website op en vullen het met je gegevens. Jij krijgt inlogcodes en een kleine uitleg (video) hoe je zelf de website kan aanpassen, super eenvoudig. Je ontvang daarmee ook je eigen professionele emailadres, maak niet de klassieke fout je hotmail, outlook of gmail account te gebruiken voor je bedrijf.

Bekijk een voorbeeld hier: deurzen-deuren.nl en info@deurzen-deuren.nl

 Korting

de originele prijs is 495,00 euro. Via Bikkels in de Bouw ontvang je maar liefs 50% korting en heb je dit volledige pakket voor 247,50 euro.

Hoe werkt dat dan?

Heel eenvoudig! Registreer je bedrijf gratis via onderstaand formulier op onze website en het is geregeld.

Je krijgt direct toegang deze korting en vele andere kortingen. Ook heb je direct toegang tot jouw gratis profiel van Bikkels in de Bouw.
Je wordt daarmee opgenomen in onze bedrijvengids, krijgt je kan je bedrijvenpagina bewerken.

Maak nu gebruik van deze actie
  • Optionele velden

  • * zijn verplichte velden!