Korting op alle benodigdheden voor je bus

6 maart 2017

Er gaat een hoop geld zitten in de accessoires en benodigdheden voor je bus. Imperial, trekhaakslot, ladderklemmen, inbraakbeveiliging, etc. Daarom hebben wij van Bikkels in de Bouw een mooie korting voor je geregeld op alle materialen van BusinBedrijf.nl! Ze hebben echt alles wat je maar nodig kunt hebben om jouw bus compleet te maken. Lekker makkelijk bestellen vanuit je luie stoel.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en je krijgt 10% korting op het volledige assortiment van Businbedrijf.nl. Niet eenmalig maar gewoon altijd. Doen we graag voor je.

Je ontvangt een bevestigingsmail van BusinBedrijf.nl zodra je korting is geregeld.

BusinBedrijf.nl en Bikkels in de Bouw: Supporters van de Vakman!

Korting

Bikkels in de Bouw heeft samen met BusInBedrijf een geweldige kortingsafspraak gemaakt. Vanaf nu kun je 10% (!!!) korting op het volledige assortiment van Businbedrijf.nl.

Hoe werkt dat dan?

Heel eenvoudig! Registreer je bedrijf gratis via onderstaand formulier op onze website en het is geregeld.

Je gegevens worden doorgestuurd naar BusInBedrijf. Ze doen dan even een check op je gegevens en maken daarna een account voor je aan. Daarmee heb je direct recht op 10% korting. Eenvoudig veel voordeel, daar houden we van.

Je krijgt direct toegang deze korting en vele andere kortingen. Ook heb je direct toegang tot jouw gratis profiel van Bikkels in de Bouw.
Je wordt daarmee opgenomen in onze bedrijvengids, krijgt je kan je bedrijvenpagina bewerken.

Maak nu gebruik van deze actie
  • Optionele velden

  • * zijn verplichte velden!